Wie zijn wij

THE SALOON KAPELLEN

Ontdek jouw beste behandeling bij The Saloon

Bij The Saloon Kapellen zijn we toegewijd aan het bieden van een thuisgevoel tijdens uw behandelingen. Onze deskundigheid op het gebied van huidverzorging en onze ontspannen sfeer zullen u zeker bekoren.

THE SALOON KAPELLEN

Ontmoet het getalenteerde team van schoonheidsexperts

Dana Slock

Hallo,

Ik ben Dana, een vrolijk 90s kid met een rijkelijk gevuld leven van hoofd- en bijberoep, een gezinnetje met partner en een dove hond en omringd door fantastische vrienden en familie.

Daarnaast ben ik de oprichtster van The Saloon

Door mijn sociaal karakter en het graag zorgen voor anderen heb ik lange tijd de zorgsector gecombineerd met mijn passie voor schoonheidszorgen.

Ondertussen heb ik voor mezelf afwegingen gemaakt en de zorgsector ingeruild voor een kantoor omgeving waar ik mezelf volledig kan ontplooien en er toch nog ruimte is voor mijn passie van het salon.

Omdat sinds vorig jaar het klantenbestand enorm begon te groeien heb ik met veel plezier de hulp ingeschakeld van Chelsey en daar nog geen seconde spijt van gehad.

Het is voor mij fijn om een klankbord te hebben, iemand die mee denkt en doet in onze stek en die voor mij een ruggesteun is. Wij zijn naar mijn gevoel een goede aanvulling op elkaar!

Om te ontspannen hou ik, zoals de meeste onder ons, van een goed glas wijn, een lekker hapje en op tijd en stond een tripje om de wereld te ontdekken. Daarnaast kan je me ook regelmatig op de yoga mat vinden om fysiek en mentaal elke dag mezelf meer te ontplooien.

De sereniteit van less is more en me time momentjes inlassen trekken we graag door in het interieur en jullie ontvangst zodat een bezoekje aan The Saloon enkel en alleen maar een ontspannende ervaring kan worden.

Chelsey Fleerakkers

Hej Ik ben chelsey!

Zoals je kan zien op de foto heb ik een goed gevuld leven met 4 schatten van kinderen en een geweldige man aan mijn zijde, die mij in al mijn dromen en ondernemen steunt.

Vermits het zorgen voor anderen in mijn genen zit, ben ik met hart en ziel afgestudeerd als zorgkundige en ben ik enkele jaren de nachtzuster van dienst geweest.

Met de geboorte van mijn oudste dochtertje, in 2019, heb ik dan de stap gezet om een bijscholing medische pedicure te volgen. 

Het was een interesse die al langere tijd kriebelde en gaandeweg merkte ik dat er toch veel vraag naar is met een minder aanbod. 

Nu mijn gezinnetje compleet is heb ik in juni 2022 een grote stap gezet in mijn carrière en ben ik een samenwerking aangegaan met Dana in The Saloon.

Naast de behandelingen aan huis kan je mij dus daar ook regelmatig vinden.

De passie en ons zorghart in combinatie met behandelingen op maat waar de klant centraal staat zorgt ervoor dat wij kunnen zijn wat we graag willen : een dreamteam!